Over mij

FUNDATO Over mij

over fundato

Over mij

Een goede basis (fundament) is essentieel om de organisatie goed uit te laten groeien en succesvol te laten zijn. Met mijn kennis op het gebied van human resources en met name specialisatie verzuim, geef ik je graag advies hoe je jouw gestelde doelen kunt bereiken. Zo leggen we samen het fundament om verder op te bouwen en zo de gezonde match tussen mens en werk te creëren. Fundato helpt je graag op weg.

Fundato is de Latijnse benaming voor fundament, een belangrijk element voor mij binnen het werkveld. Ik ben Suzanne Hunting-Althoff, geboren in Zutphen, maar getogen in het Achterhoekse Hengelo. Voor de liefde ben ik in 2012 verhuisd naar Doetinchem waar ik nog steeds woon. Inmiddels ben ik ook trotse moeder van een dochter.

Mijn expertise ligt in verzuim en ik ben specialist op het gebied van personeel en organisatie. Het geven van advies en meedenken over vraagstukken passen bij mij. Dit doe ik op praktische en realistische wijze; direct handelen en samenwerken. De volgende normen en waarden staan bij mij hoog in het vaandel: respect, openheid, transparantie, integriteit, empathie. Gecombineerd met Achterhoekse nuchterheid en humor krijg je van mij eerlijk advies zonder te veel poespas om op verder te bouwen. Kortom: gewoon goed advies op maat.

Na het behalen van mijn Bachelor Human Resource Management ging ik aan de slag als intercedent bij een lokaal uitzendbureau in de technische branche. Vanuit daar ben ik doorgegroeid binnen een ander lokale technische organisatie naar recruiter/consultant. Vervolgens ben ik meer het HR-vak ingegroeid als HR assistent en later als HR adviseur bij een IT-bedrijf. Als laatste heb ik de verdiepingsslag gemaakt om in het verzuim te werken voor een arbodienst gespecialiseerd in het MKB onder taakdelegatie van de bedrijfsarts. Inmiddels ben ik ook gediplomeerd Praktijkondersteuner Bedrijfsarts

bewezen kwaliteit

Wat zeggen klanten over Fundato

Ik heb vele jaren heel fijn met Suzanne samengewerkt in taakdelegatie. Ze is doortastend, accuraat, beleefd, kundig en creatief in het vinden van passende oplossingen

Arts

ArboNed

“Woorden die Suzanne omschrijven zijn: nieuwsgierig, leergierig, doorzettingsvermogen en doelgericht. Ondanks de fysieke afstand voelt Suzanne als dichtbij omdat ze je actief op de hoogte houdt van ontwikkelingen, vragen en voor overleg. Suzanne is een TOP-POB omdat ze zo grondig, menselijk en consciëntieus te werk gaat.”

Laura de Kubber

opleidingscoördinator NSPOH

BLOG

Laatste nieuws en blog items